Ana
Dagipoli

1st No Limits festival

by - 3:24 μ.μ.




Ευρωπαϊκό φεστιβάλ για την τέχνη & την αναπηρία

Προφίλ :

Η Dagipoli Dance Co. σε συνεργασία με την, Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ομάδες χορού και θεάτρου, οι μεικτές ομάδες από τις γειτονικές χώρες, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Γαλλίας που δημιουργήθηκαν, «δούλεψαν» με το σώμα, πειραματίστηκαν με την κίνηση και εμπνεύστηκαν τη δική τους παράσταση, θα χορέψουν και θα υποδυθούν με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν ότι η αναπηρία δεν έχει όρια και φραγμούς, απαρτίζονται από ανθρώπους με διαφορετικές αναπηρίες, αλλά και χωρίς αναπηρία, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Το φεστιβάλ υλοποιείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Το διήμερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνη & αναπηρία με τίτλο FIRST No Limits είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ τέχνης για άτομα με αναπηρία και μη, γιορτάζοντας την καλλιτεχνική αριστεία των καλλιτεχνών σε καλλιτεχνικές μορφές, γιατί θεωρούμε ότι η πρόσβαση στην τέχνη και τον πολιτισμό είναι δικαίωμα για όλους.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παραστάσεις, βιωματικά σεμινάρια και συζητήσεις, θα απαρτίζεται από aκαδημαϊκούς, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, με διεθνή εκπροσώπηση για να συναντηθούν, και να μοιραστούν σε ένα φεστιβάλ χωρίς αποκλεισμούς που προάγει την κοινωνική ποικιλομορφία στην πρακτική τους.

Μέσα από το φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς, ένα από τα ωραιότερα θεάματα που θα έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα! Τα μέλη των ομάδων αποδεικνύουν ότι αυτό που μπορεί να θεωρείται ατέλεια για κάποιους, μπορεί να δώσει δύναμη και έμπνευση σε έναν καλλιτέχνη.

Φτιάχνουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε.

0 Comments