ΠΕΔΙΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟΝ

Η αλληλεπίδραση μας με το κοινωνικό περιβάλλον καθώς αυτή μας  οδηγεί σε ολισθηρά ,σκοτεινά αλλά και ανεξιχνίαστα μονοπάτια της ψυχής και του νου. 
Αναζήτηση, προσπάθεια, ματαιώσεις, απώλειες. Το διαρκές  αέναο ταξίδι διεκδίκησης του κέντρου μας. Ένα συγκρουσιακό παιχνίδι  που επιβάλει στον θεατή να βγει απ’ την βολική θέση του παθητικού παρατηρητή και να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές του.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Ρέλλας, Χορογραφία: Γιώργος Χρηστάκης, Κοστούμια: Τέλης Καρανάνος, Μουσική: Κώστας Λειβαδάς, Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης, Β.Σκηνοθέτη: Άννα Γκούντρα, A.V. Installation: Tony.D, Φωτογραφιες: Νίκος Κατσαρός, Διερμηνεία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας : Σοφια Ρομπόλη
Κείμενα – απόδοση: Ανδρέας Κουζέλης
Ερμηνεύουν: Χρήστος Κυπριώτης, Μαρία Πολύζου, Χριστίνα Τούμπα, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Αναστάσης Κολοβός, Βιβή Ρωμανά, Δημήτρης Μυλωνάς, Αριστέα Στεφανιδάκη, Στέλλα Φωτιάδη,Βασιλική Στρινγκάρη, Σοφία Λιάπη και Γιώργος Χρηστάκης.

Share on Google Plus

About Γιώργος Χρηστάκης

Ο Γιώργος Χρηστάκης είναι εμπνευστής και ιδρυτής του χοροθεάτρου ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ. Έχει μια ενεργό και μαχητική παρουσία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αγκαλιάζουν τη «διαφορά». Χορευτής και χορογράφος σε αναπηρικό αμαξίδιο, έχει μεγάλη επαγγελματική και καλλιτεχνική εμπειρία. Κοινωνικός ψυχολόγος, υποψήφιος διδάκτορας Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συμμετείχε στις ομάδες σύγχρονου χορού, «Φυγείν αδύνατον», «Λάθος κίνηση», «Αγγελόσκονη» κ.ά. Τον Μάιο του 2004 δημιουργεί την δική του χορευτική ομάδα την «ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ.», όπου χορογραφεί, χορεύει, σχεδιάζει και οργανώνει όλες τις παραγωγές και παραστάσεις της έως και σήμερα, και της οποίας έχει και την συνολική ευθύνη παραγωγής και εκτέλεσης. Με τη ΔΑΓΙΠΟΛΗ προκάλεσε ανατροπές και η δουλειά του με την ομάδα ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, από Αμερική ως Ευρώπη και Ασία. Διδάσκει με τεχνικές και μεθόδους που έχουν να κάνουν με τις συναντήσεις σωμάτων ποικίλων λειτουργιών και μορφών.
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.