Ana
Dagipoli

CHOREO CENTER EUROPE, Αυστρία, 2019

by - 3:22 μ.μ.



Ύστερα από πρόσκληση του Renato Zanella και του "CHOREO CENTER EUROPE", παρουσιάσαμε στο St. Polten στην Αυστρία, σε συνεργασία με τους χορευτές του κέντρου, ένα δείγμα της δουλειάς μας.

Στόχος δικός μας, του Renato Zanella, και του κέντρου είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα, η οποία θα συμεριλαμβάνει όλο το φάσμα της ανθρώπινης ποικιλομορφίας, και θα δώσει ερεθίσματα για να επαναορίσουμε τον τρόπο που βλέπουμε την τέχνη και τον εαυτό μας μέσα σε αυτήν.

Η επιτυχημέμη μας παρουσία στις 27 Σεπτεμβρίου, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια, και οδήγησε στην εκ νέου πρόσκλησή μας στο Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας, τον Φεβρουάριο του 2020.

Από την Dagipoli Dance Co συμμετείχαν η Ειρήνη Μαυροματάκη και ο Γιώργος Χρηστάκης, ενώ από το Euroballet Center οι Renato Zanella, Beatriz Scabora, Mayara Viçoso, Walaa Almejbl. Οι χορογραφίες ήταν του Γιώργου Χρηστάκη.

Ευχαριστούμε την Marijana Popovic για την βοήθειά της.







1 Comments

  1. I was just browsing through the internet looking for some information and came across your blog. I am impressed by the information that you have on this blog.
    토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή